Hyra projektor för event i Stockholm

Projektorer eller annan AV-utrustning kanske inte är en del av kontorets utrustning. När behovet tillfälligt uppstår kan man hyra projektor i Stockholm.

Annie var ansvarig för ett träningsevent som skulle gå av stapeln på en spaanläggning. Något som bara hände någon gång ibland. Då de vanligen inte hade konferenser saknades den teknisk utrustning som behövdes för föreläsningarna. Annie hade organiserat evenemanget varje år och visste precis vart hon skulle vända sig för att hitta det hon sökte.

Denna gång hade hon behov av en projektor eller snarare fyra. Ett tillägg i år var att ha flera föreläsningar parallellt, där deltagarna hade bokat plats i förväg. En känd yogaprofil och en läkare som fokuserar på hjärnans funktioner var de stora dragplåstren. De skulle ha föreläsningar både förmiddag och eftermiddag, under samma tid som en wellness coach och en dietist.

Att hyra projektor och annat

Annie skrev ett mail till företaget som skötte uthyrning av projektorer i Stockholm. Hon visste att de skulle uppskatta att hon var ute i god tid. Det fanns nämligen tidpunkter på året då föreläsningar och event var mest vanliga och detta var just ett sånt tillfälle. Hon beställde fyra projektorer, samt lika många talanläggningar.

Precis innan hon skickade mailet insåg hon att hon glömt bort TV-apparaterna de skulle ha i år. De skulle stå på och visa rullande information om olika kurser föreläsarna skulle ha under året. Allt för att fånga besökarnas uppmärksamhet. Där informerades även om att de kunde boka kommande kurser redan nu på plats.

9 May 2022