IT projektledare hjälper i Stockholm

Behöver ditt företag i Stockholm steppa upp när det gäller tekniken? Finns inte kompetensen kan du alltid hyra in en kunnig IT projektledare som fixar det.

Anders dröm skulle gå i uppfyllelse. Tillsammans med några entreprenörer skulle han starta ett konferenscenter. Hans ansvar var att se till det tekniska. Att det fanns rätt saker till grupperna när de kom. Ena kollegan var kock och hade hand om all mat till gästerna och den tredje var en van fastighetsägare som tog hand om den biten.

Anders var inte tekniskt lagd själv utan skulle se till att logisitken fungerar. En viktig person som skulle tas in i firman var en IT-ansvarig. Så det var vad han höll på med när han snubblade över ett annat företag. Nämligen ett som hyrde ut projektledare. Kunde det bli smidigare än så?

IT projektledare en del av planen

Anders tog kontakt med företaget för att förhöra sig om hur det fungerade. De kunde ordna en IT-projektledare i Stockholm. Ville Anders ha en som allt från installation till service, eller ville han ordna med en del på egen hand? Han hörde sig för om kostnader och funderade.

Då det skulle ta tid och kosta mer att anställa valde han att åtminstone för tillfället hyra hela tjänsten. Då skulle problem som uppstod kunna tas om hand via support. Om det inte fungerade kunde en kunnig supporttekniker skickas ut till konferenscenter för att hjälpa till på plats. Det lät som en smidig lösning som skulle spara både tid och pengar.

9 Nov 2022