Säkerhetsoptimering för en tryggare hantering

När en företagare ska sammankoppla olika verksamheter finns fördelar med att kontakta ett proffsigt företag. Säkerhetsoptimering är en del av tjänsten.

Anders hade svårt att somna. Den nya investeringen i flera hyresfastigheter hade gått i lås. Nu gällde det bara att förvalta dom på rätt sätt. Han ville självklart ha alla lägenheter uthyrda så att pengarna började rulla in. Det betydde inte att trivseln för hans hyresgäster var mindre viktig, tvärtom. Mitt i natten var han uppe och surfade på nätet. Efter en stund somnade han då letandet lett till ett företag, Senecta, som kunde hjälpa honom med allt inklusive säkerhetsoptimering.

Säkerhetsoptimering var en av flera tjänster

Morgonen gick åt till förberedelser. Han plockade fram material han ville ha med, dessutom printade han ut en lista med frågor han ville ställa.

Mötet tog sin tid. Mest för att Anders var helt novis på deras område. På mötet hade han för säkerhets skull tagit med kompisen Acke som var kunnig inom IT och språket som användes.

Nöjd lutade han sig bakåt i kontorsstolen när säkerhetsbolaget lämnat kontoret. Både han och Acke kunde konstatera att det kändes bra. Anders hade tänkt sig ett säkerhetssystem som täckte alla fastigheter. I slutändan beställde han även porttelefoner. På så vis var ytterdörrarna alltid låsta och inga objudna kunde ta sig in. Gäster behövde bara trycka på en knapp och prata med hyresgästen som sedan väljer om denne vill släppa in. Genom att han bokade allt i ett fick han ett riktigt bra pris som skulle betala sig i slutändan.

26 Mar 2022