Sluta springa runt som en yr höna – skaffa fastighetsautomation

Är det något som gått snett i byggnaden? Du anar att det kan vara pannan men det kanske är ventilationen också. Pannan är i källaren, ventilationen i hela huset. Skaffa fastighetsautomation.

Skulle det inte vara skönt om du slapp yra runt i fastigheten som en detektiv för att ta reda på vad som har gått snett? Om det blir kallt inomhus på vintern så är det ju så att pannan har något fel på sig så klart… eller… det kanske är ventilationen som har något som blockerar? Skulle vara ganska trevligt om du kunde ställa in en jämn temperatur som du vill ha året om i fastigheten utan att behöva gå till pannrummet varje gång vädret skiftar, eller hur? Med fastighetsautomation får du snabbt överblick över samtliga system i byggnaden och du kan ställa in det du vill ha. Vill du ha ett jämnt inomhusklimat? Fixat. Vill du ha en tid när larmet går på? Fixat. Du kommer enkelt kunna ta reda på var du har ett fel i något system och sedan åtgärda det snabbt och lätt.

Fastighetsautomation är viktigt för hållbarheten

Genom att skaffa fastighetsautomation så kommer du att kunna hushålla med energiförbrukningen och på så sätt få ner dina driftkostnader. Du kommer att bli meddelad via sms så fort något är galet i ett system. Det är slut med att du springer runt som Sherlock Holmes för att kunna lista ut vad som är snett. Skaffa fastighetsautomation idag!

15 Feb 2022