Smarta brandlarm i Stockholm

Letar ni efter ett brandlarm i Stockholm? Med ett smart brandlarm som är kopplat till mobilen blir man varnad även när man inte är hemma och kan då larma.

Ett brandlarm räddar liv och är en billig livförsäkring. Brandlarm reagerar främst på rök men också hetta. Det är brandröken som är farligast då den är giftig att inandas och gör att man tuppar av. Börjar det brinna medan man sover är det därför inte säkert att man hinner reagera innan det är för sent.

Det är därför det är så viktigt att man har ett välfungerande brandlarm och att man regelbundet kontrollerar att det fungerar. Helst ska man ha flera brandvarnare i hemmet, särskilt om man har mer än ett våningsplan. Idag finns det också smarta brandlarm som är kopplade till mobilen. Då blir man varnad även fast man inte är hemma och kan då larma.

Så fungerar ett smart brandlarm

Ett smart brandlarm passar inte bara i hemmet eller fritidshuset. Det är också perfekt för arbetsplatsen och kontoret i Stockholm. En brand kan uppstå när man minst anar det och är man inte på plats kan det dröja länge innan lämpliga åtgärder sätts in. Smarta brandlarm kan användas av privatpersoner, butiker, kommuner, företag, med flera.

Med ett brandlarm som är kopplat till mobilen bestämmer man själv om larmet ska gå vidare till SOS, medarbetare, fastighetsskötare eller familj. Det finns säkerhetsföretag som är specialiserade på smarta brandlarm och det är en tjänst som man prenumererar på. I abonnemanget ingår även kontroll och service av brandskyddet.

4 Sep 2022