Solceller för privata och kommersiella fastigheter i Gävle

Solceller passar på de flesta takytor i Gävle. Både privatpersoner, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och företag kan sänka sina elkostnader med solceller.

Det går att montera solceller på så gott om alla typer av takytor och på så vis själv producera det mesta av den el man behöver. Har man riktigt stora takytor kan man många gånger bli helt självförsörjande och även sälja el till elbolaget. Villaägare, bostadsrättsföreningar, lantbrukare och företag är bara några av de som med fördel kan installera solceller.

Med en egen solcellsanläggning är man inte lika känslig för elprisets svängningar och behöver inte oroa sig för stigande elpriser. För en privatperson kan detta göra stor skillnad i vardagen, särskilt som solcellerna också bidrar till att höja värdet på fastigheten. För ett företag kan ett el-oberoende innebära att man slipper dra ner på produktionen på grund av höga elpriser.

Kostnadsfri rådgivning med offert för den som vill skaffa solceller

Är man ett företag, bostadsrättsförening eller en lantbrukare i Gävle och vill installera solceller kan det vara smart att konsultera mer en solcellsexpert innna man betsämmer sig. De företag som säljer och monterar solcellsanläggningar erbjuder kostnadsfri rådgivning med offert. Detta utan att man förbinder sig till någonting.

Det innebär att de först kommer ut på plats för att besiktiga takytorna och för att göra beräkningar av el-produktionen. Därefter får man en offert som man får ta ställning till i lugn och ro. Kvaliteten och livslängden på solceller kan variera en hel del, och det är därför viktigt att man också kollar upp de olika märkena innan man bestämmer sig. Läs vidare om ett företag som kan allt om solceller här: interceptsolar.se

7 Sep 2022